• Bah horisontal slurry ngompa
  • BP series Vacuum  Assisted Selfpriming Pumps
  • BC series  Medium-Consistency Pumps

ngabagéakeun ka parusahaan urang!

Main Bekenflo ngompa Industri
  • Pertambangan sarta Mineral Processing

    Pertambangan sarta Mineral Processing

  • Industri Beusi & Steel

    Industri Beusi & Steel

  • Bubur & kertas Industri

    Bubur & kertas Industri

  • Minyak & Gas & Petrochemistry

    Minyak & Gas & Petrochemistry

  • Dahareun & Kimia Industri

    Dahareun & Kimia Industri

  • Seawater Desalination

    Seawater Desalination

  • Kakuatan Plant Systems

    Kakuatan Plant Systems

  • Tatanén & Irigasi

    Tatanén & Irigasi

nempo sadaya
Kami siap nyugemakeun syarat proyék anjeun!
  • Orde pangbadagna - PT150 ​​Diesel disetir Wellp ...
    BBA ngompa geus anyar geus dileler urutan kantos didamel na pikeun PT ngompa. beuli dijieun ku parusahaan dewatering Walanda Koop Watermanagement BV. Luhureun gambar nempokeun nu trailer flatbed munggaran keur sarat, wit ...
    maca deui
  • Sulzer manjangan submersible dewatering XJ ...
    Sulzer geus ditambahkeun XJ900 ka seri XJ miboga dewatering submersible ngompa dirancang pikeun pertambangan, tunneling atawa konstruksi. Sulzer ngawanohkeun runtuyan XJ of dewatering submersible ngompa dina 2012 sarta XJ900 nyaéta p ...
    maca deui
  • Tsurumi tumuwuh numput titanium
    cai dicampur agrésif tiasa ngahesekeun dewatering sarta ngajalankeun up waragad pompa. (Gambar: Tsurumi) Tsurumi geus diwanohkeun runtuyan TM anyar miboga lightweight, titanium submersible ngompa ka alamat masalah korosi ti w ...
    maca deui