• BAH horisontal slurry Pumps
  • BP series Vacuum  Assisted Selfpriming Pumps
  • BC series  Medium-Consistency Pumps

welcome to perusahaan kita!

Main Bekenflo Pumps Industry
  • Teknik Tambang lan Mineral Processing

    Teknik Tambang lan Mineral Processing

  • Industry Iron & Steel

    Industry Iron & Steel

  • Pulp & Paper Industry

    Pulp & Paper Industry

  • Oil & Gas & Petrokimia

    Oil & Gas & Petrokimia

  • Food & Chemistry Industry

    Food & Chemistry Industry

  • banyu segara desalination

    banyu segara desalination

  • Power Plant Sistem

    Power Plant Sistem

  • Agriculture Cans

    Agriculture Cans

ndeleng kabeh
We are siap kanggo gawe marem syarat project!
  • Order paling gedhé - PT150 ​​Diesel Mimpin Wellp ...
    BBA Pumps wis bubar wis dianugerahi supaya tau paling gedhé kanggo PT Pumps. tuku iki digawe dening perusahaan dewatering Walanda Koop Watermanagement BV. Ing ndhuwur Gambar nuduhake Trailer flatbed pisanan kang dimuat, pinter ...
    maca liyane
  • Sulzer ngluwihi Submersible dewatering XJ ...
    Sulzer wis ditambahaké XJ900 kanggo seri XJ sawijining dewatering Submersible Pumps dirancang kanggo mining, tunneling konstruksi. Sulzer ngenalaken seri XJ saka dewatering Submersible Pumps in 2012 lan XJ900 punika p ...
    maca liyane
  • Tsurumi develops Pumps titanium
    banyu campuran agresif bisa complicate dewatering lan drive munggah biaya pump. (Gambar: Tsurumi) Tsurumi wis ngenalaken seri TM anyar saka entheng, titanium Submersible Pumps kanggo alamat masalah saka karat saka w ...
    maca liyane